Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Speciaalzaak op het gebied van woninginrichting telt 44 winkels

'Formule van Decokay is simpel: méér service leveren, beter adviseren en ontzorgen'

Decokay telt op dit moment 44 filialen door heel Nederland. De speciaalzaak op het gebied van woninginrichting 'brengt huizen tot leven'. Het is een interieuradvieswinkel waar je de betere merken vindt. "Service en advies met een persoonlijke touch staan hoog in het vaandel. Consumenten maar ook interieurarchitecten en -stylisten kunnen bij ons terecht met alle vragen en wensen over vloeren, behang, gordijnen, de beste verfmerken en raambekleding", laat een woordvoerder weten.

Decokay heeft 44 winkels verspreid over heel Nederland. "Alle winkels worden bemenst door professionals met hart voor interieur en woninginrichting, én met gedegen technische kennis van de producten die we verkopen. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen houden we onze kennis graag up-to-date. Dat betekent een continue zoektocht naar de nieuwste trends, de beste merken, nieuw interieurdesign en alles wat daarmee samenhangt."

High-end behang, chique raambekleding, luxe tapijt, de betere verfmerken en bekende designmerken op het gebied van harde vloeren. "Decokay voert alleen topmerken, zoals de duurzame, gerecyclede COREtec PVC-vloeren. Deze zijn een goed alternatief voor een houten of stenen vloer. De voordelen: langere levensduur, krasbestendigheid, watervast, makkelijk te leggen en te combineren met vloerverwarming. In onze showrooms vind je alle soorten PVC-vloeren, van tegels tot stroken, van smalle tot brede planken en natuurlijk het trendy visgraatmotief."



De formule van Decokay is simpel: méér service leveren, beter adviseren en ontzorgen. "Dat betekent dat je bij ons alles onder één dak vindt. Zo kun je slagen voor een nieuwe designvloer van laminaat, PVC, tapijt of vinyl, maar je kunt ook komen met de vraag: 'Ik wil een nieuwe inrichting'. We kijken mee, geven advies, maken een plattegrond of 3D-tekening en komen indien nodig thuis met kleuren en stalen."



"Niets laat onze motor beter lopen dan meedenken over oplossingen die eerst 'problemen' waren. Van volledig op afstand bedienbare raamdecoratie tot de perfecte kleurcombinatie qua behang, wanden en vloer. De klant stelt de vraag… Decokay heeft het antwoord."

"Waarin we ons onderscheiden?
- Breed high-end aanbod: vloeren, raamdecoratie, gordijnen, verf en behang.
- Vakmanschap: jarenlange ervaring garandeert het beste advies.
- Full service van aankoop tot plaatsing: meet- en montageservice.
- Garantie op aankopen: CBW erkend.
- One-stop-shop: alles in huis om in één keer te slagen."



Meer informatie:
Decokay
www.decokay.nl

Publicatiedatum: