Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Best For Interiors voegt nieuw merk toe

Manon Teunissen van Best For Interiors (BFI) is maar wat trots dat haar merkportfolio op haar B2B-inkoopplatform haast wekelijks uitbreidt. "Sinds kort bieden we ook producten van Essenza Home aan. Een mooie toevoeging aan de collectie die we al hebben." 


Essenza is leverancier van onder andere bedtextiel.

In deze continu veranderende wereld neemt het belang van ‘je thuis voelen’ steeds verder toe, wat voor iedereen anders is, waar je ook bent. Textielfabrikant Essenza Home speelt hier met haar collecties op in. "We willen dat iedereen zich thuis kan voelen en daardoor zichzelf kan zijn. En daarmee bedoelen we iedereen."

Dat Manon het platform is gestart is niet zonder reden. Uit eigen ervaring zag ze dat er behoefte aan was. Tijdens haar werkzaamheden als accountmanager in de meubelbranche ontmoette zij vele interieurontwerpers en heeft zij de grote vraag naar gemakkelijke en toegankelijke inkoopmogelijkheden bij diverse leveranciers ontdekt. Deze behoefte lag voornamelijk bij de meest bekende en commerciële meubelmerken, waarbij je als interieurontwerper geen of niet zomaar toegang krijgt tot het inkoopportaal. Door haar kennis en connecties te combineren, kwamen er unieke samenwerkingen tot stand. Het resultaat? Een royaal assortiment aan items van de meest gerenommeerde meubelmerken voor (kleinere) interieurprofessionals. "Interieur -ontwerpers, -stylisten, -architecten en projectinrichters kunnen member worden bij BFI om zo via mijn platform met aantrekkelijke marges te kunnen inkopen. Men sluit een abonnement af om toegang te kunnen krijgen tot onze B2B-shop en zo te kunnen profiteren van de inkoopmogelijkheden", aldus de onderneemster.


Eigenaresse Manon Teunissen die in februari BFI lanceerde.

Het platform is bijna een half jaar live maar gebruikers worden alleen maar enthousiaster. "We krijgen veel nieuwe aanmeldingen binnen en de bestaande klanten blijven bestellen."

Meer informatie:
Best For Interiors (BFI)
Manon Teunissen
info@bestforinteriors.nl  
www.bestforinteriors.nl