Vattenfall selecteert partner uitrol ledverlichting

Energiebedrijf Vattenfall heeft led-verlichtingsbedrijf LuxImprove geselecteerd als officiële partner om haar klanten in het midden- en kleinbedrijf (mkb) te helpen bij het verduurzamen van hun verlichting met ledlampen. De samenwerking draagt bij aan het doel van Vattenfall om een fossielvrij leven binnen een generatie mogelijk te maken.Toekomstbestendig
Als totaalontzorger helpt LuxImprove ondernemers met het faciliteren van de overstap naar duurzame (licht)oplossingen. Samen met haar (installatie)partners creëert het bedrijf een omgeving die toekomstbestendig is. 

Roger Casteelen, manager Sales & Projects bij LuxImprove, over de samenwerking: "LuxImprove is ervan overtuigd dat de juiste stap in verduurzaming een positieve bijdrage kan leveren in het waarborgen van een gezonde toekomst. Onze expertise combineert de inzet van duurzame (licht)oplossingen met een totaalaanpak die rekening houdt met comfort, sfeer en veiligheid. Dit zorgt uiteindelijk niet alleen voor een lager energieverbruik, maar ook voor een verbetering van de prestaties en de totaalbeleving."

Christa Plat, Propositie Marketeer bij Vattenfall, is content met de nieuwe samenwerking: "We hebben gekozen voor LuxImprove vanwege hun professionaliteit en brede ervaring binnen het mkb. Hun lichtoplossingen dragen bij aan sfeer, comfort, veiligheid en natuurlijk aan een lager energieverbruik. Zo helpen we klanten verder op weg bij het verduurzamen van hun onderneming."

Meer informatie:
LuxImprove
info@luximprove.com
www.luximprove.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven