Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bij Quooker weet personeel alles van elkaar...

Afgelopen vrijdag hield Quooker de kwartaalmeeting vanuit haar 18.000m2 grote logistieke centrum in Rotterdam. Deze was live te volgen op locatie of via stream voor de medewerkers uit Ridderkerk of vanuit huis. Tussen interviews, nieuwtjes en directiemededelingen speelde de eigen 'Quooker band' een aantal nummers, zo laat het bedrijf weten op social media.



Geef de kraan door
Vorig jaar is Quooker intern, vanwege corona, het wekelijkse item 'geef de kraan door' begonnen waarin de medewerkers een aantal vragen beantwoorden om elkaar beter te leren kennen en de verbinding te behouden.

Zo weet het bedrijf inmiddels wat hun leukste moment bij Quooker was, hun favoriete vakantiebestemming, maar ook wat ze zouden doen met 5 miljoen euro. Iedere week werd 'de kraan' doorgegeven aan iemand van een andere afdeling; van R&D naar logistiek, van productie naar service, van directie naar sales, etc. Al deze verhalen zijn nu uitgegeven in een magazine. Zo kunnen de medewerkers deze zomer op hun strandlaken alle verhalen van de collega's nog eens nalezen.

Meer informatie:
Quooker
Staalstraat 1
2984 AJ  Ridderkerk
+31 (0)180 420488
info@quooker.nl
www.quooker.nl

Publicatiedatum: