Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lisanne Multem haakt Happy Outdoor Living

Auteur Lisanne Multem brengt haken naar een nieuw level, door het toe te passen in de tuin. Zo haakte ze plantenmanden voor de geraniums en de dahlia’s, slingers voor in de bomen en aan de schutting en warme dekens om onder te kruipen op frisse nazomeravonden.



In het nieuwe boek Happy Outdoor Living zijn kleine snelle haaksels voor onderzetters of slingers en grote projecten als een tipi of een hangmat terug te vinden.
Lisanne Multem ontwierp met haar CraftTeam voor het terras, balkon en de tuin kussens voor in de tuinstoelen, vloerkleden, tafelkleden en tafellopers en lantaarns voor in de boom of aan de pergola.

De projecten worden afgewisseld met recepten voor zomerse drankjes, om tijdens het haken alvast in een zonnige stemming te komen. Alle projecten zijn prachtig en sfeervol gefotografeerd. Ze worden stap voor stap beschreven met heldere tekst, tekeningen en foto’s.

Meer informatie:
Happy Outdoor Living
www.happyhandmadeliving.nl

Publicatiedatum: