IMM signaleert drie slaaptrends met een enorme impact op een groeiende markt

De manier waarop we leven is belangrijk. Steeds meer mensen denken na over hoe ze hun leven en hun huis duurzamer kunnen maken en denken na over waar ze moeten wonen, met wie ze moeten samenwonen, wat de inrichting van hun huis over hen zegt en hoe hun huis eruit moet zien om zich prettig te voelen. Het Interior Business Event imm cologne toont niet alleen de inventiviteit van meubelmakers - het is ook een afspiegeling van de actuele interieurtrends.Daarom belicht de imm cologne in trend.briefings op tv-formaat de nieuwste trends op verschillende gebieden in huis, die het hele jaar door met tussenpozen worden uitgezonden. De volgende trend.briefing staat in het teken van slapen.

Kijk vanaf nu online mee naar de première van de tweede TV-editie.

Het thema slapen is al jaren een vaste waarde op de imm cologne, niet alleen als een op zichzelf staand themagebied, maar ook binnen de portfolio's van vele exposanten in alle andere hallen. De slaapkamer heeft zich de laatste tijd voor steeds meer mensen tot een volwaardige leefruimte ontwikkeld en wordt steeds vaker holistisch ingericht. imm cologne presenteert met belangrijke nieuwe producten, experts en meningen drie belangrijke trends in het slaapsegment die het team heeft geïdentificeerd en waarvan de relevantie veel verder reikt dan het huidige interieurjaar. De drie ontwikkelingen in de slaapkamer zijn gelabeld als Sleep in Style, Sleep Sustainably en Sleep Better - drie trends met een enorme impact op een groeiende markt.

Tegelijk met de trend.briefing-uitzending is er een contentmap met het trendnieuws beschikbaar in "the magazine by imm cologne" en in de nieuwsrubriek van de imm cologne website.

Meer informatie:
imm cologne
www.global-competence.net
www.ambista.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven