Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe collectie Cleaf verkrijgbaar bij DecoLegno

Fabrikant van plaatmateriaal Cleaf lanceert een nieuwe collectie met twee Terrazzo decors en een nieuwe textuur, Lacca. DecoLegno, die verkooppunt is van het merk, licht toe wat de nieuwe decoren inhouden.



Lacca

DecoLegno lanceert de nieuwe Cleaf textuur Lacca. Het oppervlak van dit plaatmateriaal is glad en vlak met een subtiel glanzende finish, als die van dekkend lakwerk. Het decor is voor verschillende interpretaties vatbaar: van gepolijst cement tot het gewolkte betonlook effect van een gietvloer of gewalst staal. Lacca is leverbaar als decorspaanplaat in drie kleuren.



Terrazzo
Terrazzo staat volop in de belangstelling in de actuele designtrends. DecoLegno introduceert twee nieuwe kleuren in de collectie Concreta. De look van marmerkorrels die in cement zijn gedrukt beleef je in decor FC69 (koel grijs) en FC70 (warm grijs). De structuur van Concreta voelt als cement. Met het decorspaanplaat en bijpassend HPL zijn verrassende toepassingen mogelijk die met het echte materiaal moeilijker te realiseren zijn. Denk daarbij aan een kamerhoge kast achter een receptiebalie, een openhaardombouw of een wandafwerking in een retail interieur.



In structuur Nadir van Cleaf lanceert DecoLegno kleur FC60. Kenmerkend voor de collectie Nadir is de voelbare blokjesstructuur met een subtiel mat-en-glans-effect. In kleur FC60 wordt deze gecombineerd met een decor dat doet denken aan fijn geweven stof. Daarmee breng je tactiliteit in ieder interieurontwerp.

Meer informatie:
DecoLegno
www.decolegno.nl

Publicatiedatum: