Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Falmec Nederland breidt assortiment uit

Vorige maand introduceerde Falmec Nederland al twee van de vier nieuwe producten, die het assortiment van Falmec deze zomer aanvullen. Nu zijn modellen Elle en Plane No-Drop aan de beurt.

Elle
Een lineair design met essentiële en geraffineerde vormen kenmerkt de nieuwe afzuigkap Elle van Falmec, die zich met elegantie in open en gezellige huiselijke ruimtes weet te nestelen. De afmetingen gaan niet op in het geheel en maken van deze nieuwe eiland-afzuigkap een hoofdrolspeler in de keuken.



Elle draagt een matzwarte afwerking, die haar eenvoud versterkt en een contrast creëert met de perimeter Ledverlichting, die zich uitstrekt langs beide zijden van de kap. Deze impact wordt nog dramatischer wanneer de kap wordt gecombineerd met keukenmeubelen in een lichtere tint, wat resulteert in een esthetisch effect

De Elle heeft een krachtige motor van 800 m3/u en is ook verkrijgbaar in een recirculatieversie met Koolstof. Zeoliet filters, die de natuurlijke eigenschappen van houtskool en zeoliet combineren voor een efficiënt filtratiesysteem en een aanzienlijke vermindering van de condensatie tijdens het koken.



Plane No-Drop
Het assortiment anti condensatie kappen is verder verrijkt met de introductie van de Plane No-Drop, ideaal voor een uitstekende zuigkracht zonder druppel en damp condensatie.

In een professionele stijl wordt de kap gekenmerkt door een dubbele rij lamellen filters en een condensatiecollector in het centrale deel. Bovendien wordt het minimale ontwerp verrijkt met twee LED-strips, die in de rand van de afzuigkap zijn geplaatst, voor een optimale verlichting van het kookgedeelte.

Küchenmeile 2021
Dit najaar is Falmec Nederland vertegenwoordigd op de Küchenmeile in de Duitsland (AREA 30). Hier kunnen bezoekers de laatst gelanceerde apparatuur zien en demonstraties bijwonen.

Meer informatie:
Falmec Nederland
www.falmec.nl 

Publicatiedatum: