Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Organic-Concept introduceert nomadische levenswijze

Het innovatieve Belgische bedrijf Organic-Concept, opgericht in 2008 en bezield door Antwerpenaar Sébastien Meirsonne, introduceert een nomadische levenswijze met lancering duurzame, verplaatsbare tenthuizen. De (stretch)tente en overkappingen voor op het (dak)terras of in de tuin zijn op maat gemaakt



Organic-Concept licht toe: "De nomadische levensstijl, gekenmerkt door een uitgesproken passie voor reizen, vrijheid en eenheid met de natuur is sinds 2020 aan een duidelijke opmars bezig.  De organische tenthuizen zijn daarom speciaal ontworpen en ontwikkeld als (tijdelijke) luxe accommodatie voor milieugevoelige contreien."



Over Organic-Concept
Het Belgische bedrijf Organic-Concept is pionier in het voorzien van organische tentstructuren voor hotels, restaurants, bars, evenementenlocaties en festivals (als Tomorrowland en WeCanDance), maar ook voor particulieren. Toen de coronacrisis in 2020 de hele evenementensector opschudde en de wereld plotseling tot stilstand kwam, ontwikkelde het ondernemerskoppel Sébastien Meiresonne en Anse Van Gestel een gloednieuwe nomadische levenswijze door de lancering van kwalitatieve, innovatieve tenthuizen.



Meer informatie:
Organic-Concept
Molenveldstraat 18
2630 Aartselaar
www.organic-concept.com
info@organic-concept.com

Publicatiedatum: