Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe naam voor Mosa Canvas

Mosa Canvas heet vanaf nu Mosa Stage. Met deze nieuwe naam wordt de tegelserie uitgebreid met een nieuw, groter formaat. Hiermee krijgt de collectie nog meer toepassingsmogelijkheden voor onderscheidende, high-end projecten. Van een klein canvas tot een groot podium waar verhalen ontstaan en worden gedeeld.

Mosa Stage ondersteunt elk ruimtelijk concept door het interieur subtiel, maar overtuigend te accentueren. Het nieuwe formaat van 90 x 90 centimeter inspireert ontwerpers een podium te creëren voor tal van functies. Een podium waarop het leven zich kan ontvouwen. Mosa Stage geeft dat gevoel van kwaliteit en comfort, maar eist niet alle aandacht op. Een afgewogen balans tussen grootsheid en subtiliteit.



Onderhoudsvriendelijk en slipvrij

Een granulaatmix met keramische vlokken in verschillende maten en pigmenttonen geven elke tegel karakter. Het vloeroppervlak lijkt van een afstand een gelijkmatig geheel, maar in feite is het een rijke optelsom van lagen en details. Dit maakt dat de tegels vloeiend opgaan in hun omgeving en dat het oog niet in een bepaalde richting wordt gestuurd. Met het verfijnd glinstereffect, het reliëfdesign en de unieke coating, vormen de tegels een onderhoudsvriendelijk en slipvrij oppervlak. Deze kenmerken maakt de Mosa Stage-serie bijzonder geschikt als vloer in multifunctionele, drukbezochte ruimtes, zoals winkels, treinstations en openbare gebouwen.



Kleuren en formaten

Mosa Stage is verkrijgbaar in 30 x 60, 60 x 60 en 90 x 90 centimeter, en in negen kleuren geïnspireerd door de natuur: van koel wit tot ivoorzwart. Het formaat 30 x 60 centimeter biedt de mogelijkheid om patronen te leggen of accenten aan te brengen in combinatie met de tegel van 60 x 60 centimeter. Een formaat van 60 x 60 is geschikt in een breed scala aan toepassingen. Het formaat 90 x 90 centimeter creëert een ruimtelijk gevoel en is ideaal voor grotere ruimtes. Doordat er minder voegen zijn, ontstaat een ogenschijnlijk naadloos geheel dat het gebruiksdoel van de ruimte centraal stelt. Dit zorgt voor een rustig en luxueus beeld. De tegelserie bevat eveneens traptreden en plinten. 



Duurzaamheid

Duurzaamheid is het uitgangspunt voor alles wat Mosa ontwikkelt, en Mosa Stage is daarop geen uitzondering. De tegels zijn gemaakt van de puurste materialen in een duurzaam ontwerp- en productieproces en bekroond met het Cradle to Cradle Silver-certificaat. Mosa gaat respectvol om met mens en natuur. De natuurlijke feel en het pure keramische karakter van Mosa Stage weerspiegelen dit.

Meer informatie:
Mosa
www.mosa.com

Publicatiedatum: