Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Falper presenteert nieuwe collectie van Butler garderobe kast

Ontworpen door Andrea Federici, Butler is de eerste modulaire garderobekast die speciaal voor de badkamer is ontworpen.

De Butler wandkast collectie ontworpen door Andrea Federici maakt deel uit van de 'Lifestyle Bathroom' filosofie van Falper. Het idee van de badkamer als een soort denkbeeldige uitbreiding van de leefomgeving: een vloeiende ruimte, een harmonieuze synthese van functionaliteit en esthetiek.



Het nieuwe systeem bestaat uit configureerbare kolommen met legplanken, interne laden en kledingstangen. Ontworpen om de kostbaarste voorwerpen op te bergen en alles binnen handbereik te hebben - vandaar de naam die verwijst naar de functie van de butler - is Butler verfraaid met bijzonder geraffineerde details: elementen van aluminium, glas, in massief noten- of eikenhout en in de matte en glanzende lakafwerkingen die in de catalogus worden voorgesteld.

De collectie wordt gerealiseerd als een systeem dat in verschillende samenstellingen en afmetingen kan worden geconfigureerd. Ze is beschikbaar in twee verschillende dieptes, 20 en 35 cm, en wordt gecompleteerd door een brede waaier van opties en fijne accessoires zoals LED-binnenverlichting, ook nuttig als hoffelijkheidsverlichting, en ladeaccessoires.



De essentiƫle en vierkante lijnen van het ontwerp versterken de selectie van verfijnde materialen en precisie vakmanschap. In lijn met het DNA van het bedrijf synthetiseert Butler cutting-edge design, ondersteund door solide technologische en manuele know-how en continu esthetisch en formeel onderzoek.

De nieuwe Butler-collectie is door Falper ontworpen om de Black-lijn uit te breiden, bestemd voor de meest veeleisende klanten die op zoek zijn naar unieke producten, mede dankzij de ruime mogelijkheden van optionals en customisations.

Meer informatie:
Cora Manzi
CORA
Tel: +39 328 1731612
cora@cora-pr.com
cora-pr.com

 

 

 

Publicatiedatum: