Parador bekroond met twee Brand Awards

De German Brand Award van het Institut für Formgebung onderscheidt elk jaar opnieuw bedrijven voor succesvol merkmanagement. Dit jaar werd Parador voor de merk- en productcampagne One Ground en voor zijn Parador Online Brand Store tweemaal met deze prestigieuze prijs onderscheiden.In 2021 zette Parador een ongelooflijke prestatie neer met een dubbele overwinning op de German Design Award. Het bedrijf werd immers uitgeroepen tot Winner voor de merk- en productcampagne van de One Ground Design Edition in de categorie Excellence in Brand Strategy and Creation - Brand Communication – Storytelling & Content Marketing. Ook de Parador Online Brand Store sleepte de titel Winner in de wacht in de categorie Excellence in Brand Strategy and Creation - Brand Communication – Web & Mobile.

Met One Ground heeft Parador afgelopen herfst een internationale campagne gelanceerd, die de merk- en productwerelden van de vloerbedekkingsfabrikant met elkaar verbindt. Met als hoogtepunt de uitgebreide campagnewebsite www.one-ground.com, waar Parador met video's, foto's en reportages het verhaal vertelt van acht unieke locaties die de inspiratie vormden voor deze gelijknamige vloercollectie. Met One Ground hebben we gekozen voor een nieuwe benadering waarbij we sterke merkcommunicatie verweven met een duurzame ontwerpbenadering. Wij zijn bijzonder trots op de German Brand Award die we kregen voor deze campagne, waarin we de vloer als ultieme metafoor voor begrip, diversiteit en tolerantie huldigen', vertelt een verheugde Birgit Kunth, hoofd merk, marketing en communicatie bij Parador. Met de nieuwe Parador Online Brand Store, die in juni 2020 online is gegaan, ontwikkelde de onderneming op www.parador.de een nieuw e-commerce-platform, dat een directe winkelervaring voor de eindklant multi-optioneel combineert met het directe bedrijfssucces van de detailhandel. 'E-commerce, advies, service en inspiratie worden in de Parador Online Brand Store door innovatieve toepassingen en tools gecombineerd tot een holistische merkbelevenis. "De innovatieve kracht van Parador wordt eens te meer bevestigd door de onderscheiding met een German Brand Award", vervolgt Birgit Kunth.

De German Brand Award is de prijs voor succesvol merkmanagement in Duitsland. De prijs ontdekt, presenteert en bekroont unieke merken en merkmakers. De German Brand Award 2021 is onderverdeeld in twee disciplines: Excellent Brands eert de beste product- en bedrijfsmerken van een branche.'Excellence in Brand Strategy and Creation is een erkenning voor de sterkste campagnes, concepten en strategieën uit afzonderlijke disciplines. De German Brand Award kon in 2021 rekenen op een grote internationale bijval met 1134 inzendingen uit 17 landen.

Meer informatie:
Parador
www.paradorfloors.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven