Lampenkappen Light & Living niet aan te slepen

Als er iets is waar ze bij Light & Living trots op zijn, dan zijn het de handgemaakte lampenkappen. Het is een ambacht dat het bedrijf al ruim 40 jaar geleden gestart is en vanuit daaruit is gaan groeien. De lampenkappen kennen hun eigen succes. "We groeien zo hard dat ze bijna niet aan te slepen zijn", vertelt CEO Stephan van Kruisselberge.Bij de oprichting van het bedrijf was de corebusiness lampenkappen. Hier kwam een voet bij voor een staande lamp en steeds weer meer. Inmiddels is Light & Living een toonaangevend bedrijf dat naast verlichting en decoratie kleinmeubelen verkoopt.

"Het is een echt monnikenwerk om lampenkappen te maken", vertelt Van Kruisselberge. Op de begane grond van het pand in Noordwijk werken 25 medewerkers die het ambacht van kappen maken beheersen. "Bij iedere collectie hebben we een nieuwe lijn bijpassende kappen. Denk hierbij aan vormen, materialen, kleuren en verschillende maten. Het is een van onze paradepaardjes waar we heel trots op zijn. Er zijn maar weinig bedrijven die in Nederland nog op deze manier producten laten maken."


De lampenkappen worden allemaal handgemaakt.

Naast de 25 medewerkers in Noordwijk werken er nog zo’n 40 thuiswerkers aan de kappen en werkt Light & Living aan uitbreiding om de beschikbaarheid te verhogen en aan de vraag te voldoen.

Meer informatie:
Light & Living
www.light-living.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven