Nemef viert 100-jarig bestaan met tal van acties

Nemef, producent van hang- en sluitwerk, bestaat 100 jaar. "We zijn er best trots op dat we als toonaangevend kwaliteitsmerk overal in Nederland geliefd zijn. Grote kans dat er in je woning wel iets van Nemef te vinden is. Er zijn tientallen miljoenen producten de markt in gegaan. Daarom vieren we dit graag met iedereen, van professional tot zakelijke en particuliere eindgebruiker", vertelt een woordvoerder van het bedrijf.In 1921 werd Nemef - Nederlandse Meubelsloten Fabriek opgericht. De onderneming leverde destijds meubelsloten aan de vele meubelmakers rond Apeldoorn. Vanaf 1924 werden ook huisdeursloten geproduceerd. Midden vorige eeuw groeide Nemef uit tot een origineel Nederlands A-merk. Het assortiment is verder uitgebreid met de hoogste kwaliteit cilinders, meerpuntssluitingen, deurbeslag en innovatieve smart lock systemen. "Iedereen in Nederland, dank je wel voor het vertrouwen en we wensen je een fijne, veilige, onbezorgde tijd uit en thuis."

Win een luxe verblijf bij EuroParcs en Droomparken
"Doe mee met onze verjaardagsactie, pak je kans twv €449. Heb jij ook zo'n zin om er even tussenuit te gaan? Ga snel naar onze actiepagina nemef.nl/100jaar/winactie en wie weet win jij een verblijf op één van de prachtige resorts. In 2021 geven we aan 6 winnaars maar liefst €449 belastingvrij voor een luxe verblijf bij EuroParcs en Droomparken. Naar wens kun je een unieke accommodatie op een van de prachtige 55 resorts in binnen- en buitenland boeken. In de natuur, in de bossen, in de bergen of aan het water."

"Bij aankoop van een Nemef product in 2021, ontvang je ook 30% korting op een verblijf bij EuroParcs en Droomparken. Je hoeft er niet veel voor te doen, koop en registreer je Nemef product via onze website. Dan krijg je direct een 30% kortingscode voor een verblijf, die je naar keuze zelf kunt boeken." 

Meer informatie over alle verjaardagacties vind je hier.

Meer informatie:
Nemef
www.nemef.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven