House of Thol geeft eind juni exclusieve preview

Aan de vooravond van de internationale lancering van de nieuwe House of Thol collectie nodigen ontwerpers Thomas Linssen en Jana Flohr bezoekers uit in hun groengelegen atelier op zaterdag 26 en zondag 27 juni voor een exclusieve preview van hun presentatie voor Object Rotterdam en Masterly Milaan.

In het House of Thol hoofdkwartier aan de rand van de Overasseltse Vennen bij Nijmegen worden onder andere de vernieuwde messing bloemschikschijven Flower Constellations en natuurlijk bewateringssysteem Waterworks getoond. Daarnaast is de Poma/Olera serie te zien, ontworpen om voedselvoorspilling tegen te gaan, en kan kennis gemaakt worden met reparabele lampen Wren & Kiwi voor Ay Illuminate en nieuwe circulaire ReCabinet kasten, ontwikkeld in samenwerking met Ahrend.

Exclusief in het atelier is ook een inkijkje in het onderzoeks- en ontwerpproces te zien, wordt getoond hoe lampen Wren & Kiwi voor Ay Illuminate met de hand gemaakt worden en wat er komt kijken bij de productie van de terracotta Patera Magna schalen.

Ontwerpers Thomas Linssen en Jana Flohr van House of Thol zullen aanwezig zijn voor een hartelijke ontvangst en persoonlijke toelichting.

De poort is op zaterdag 26 en zondag 27 juni geopend van 10:30 tot 17:00, toegang is gratis.

Er is beperkt parkeerruimte beschikbaar.|
Tijdens de Landelijke Atelierdagen opent op hetzelfde adres ook kunstenares Wilfrie Linssen (bronzen beelden) haar prachtige beeldentuin en atelier, waar tevens werk te zien zal zijn van schilder Paul Verstegen.

Meer informatie:
House of Thol
Parksesteeg 8
6611 KH Overasselt. 
www.houseofthol.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven