Piet Boon ontwerpt deurbeslag voor Formani

Studio Piet Boon gelooft in de schoonheid van eenvoud. De eenvoudigste details, zoals deurbeslag, laten een blijvende indruk achter in elke ruimte, en toch wordt een deurkruk vaak over het hoofd gezien. Dit terwijl het de eerste aansluiting op een gebouw is. Om deze reden heeft Piet Boon by Formani hardware collectie ontworpen. Voor deze collectie, bestaande uit 4 verschillende soorten deurkrukken, zijn alle aspecten van de noodzakelijke functionaliteit zorgvuldig onderzocht en doorgevoerd in het ontwerp samen met een uitgebalanceerd ontwerp.

Elk project dat we ontwerpen is anders en op maat gemaakt, maar in de loop van de tijd zijn de deurklinken van Piet Boon by Formani een subtiele handtekening geworden in veel van onze projecten. De strakke lijnen en geometrische ontwerpen van de Piet Boon by Formani collecties hebben een eerlijke en pure, iconische en herkenbare, maar toch neutrale herkenbaarheid gekregen. Onderscheidende volumes en spannende contrasten voeren de boventoon, hand in hand met de kwaliteit en functionaliteit van het product. Door deuren en sanitair te verrijken met de complete collectie beslag en accessoires ontstaat er een eenheid. Het assortiment, in het herkenbare kleurenpalet, draagt ​​zo bij aan de sereniteit die in een ruimte wordt ervaren.

Het draait allemaal om de details
De deur kan heel simpel zijn, maar door het uitgekiende design zien wij de deurkruk als een echt sieraad aan een deur. Het is de eerste mooie indruk van een huis of gebouw. De hardware collectie bestaat uit de 4 unieke INC , ARC , ONE , TWO deurkrukken met elk een geheel eigen design, passend binnen de design signatuur van Studio Piet Boon. Naast deurklinken omvat de complete collectie deurbeslag, raambeslag, meubelbeslag en andere accessoires zoals haken, handdoekstangen, deurstoppers, zeepdispensers en tandenborstelhouders. Elke serie is verkrijgbaar in hun eigen verschillende kleuren en afwerkingen, variërend van wit, satijn roestvrij staal, PVD satijn goud, brons, satijn zwart tot PVD satijn zwart.

Meer informatie:
Studio Piet Boon
www.pietboon.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven