Voor eerst worden (kleuren)trends gepresenteerd in Welcome Area

Koninklijke Peitsman, Aristide en Interfloor blikken vooruit op de Interieur Collectie Dagen

Het beursteam van Interieur Collectie Dagen (InCoDa) werkt hard aan alle voorbereidingen voor de aankomende editie die gaat plaatsvinden op 12, 13 en 14 september in Evenementenhal Gorinchem. Nu beurzen en evenementen in Nederland vanaf 26 juni weer toegestaan zijn met 100% bezoekerscapaciteit en zonder 1,5 meter afstand is het tijd om het netwerkwerkmoment van het jaar te organiseren. Ook de 200+ deelnemende merken kijken ernaar uit hun nieuwste collecties, innovaties en kennis te presenteren onder het genot van verzorgde catering.

Eén van de exposanten die er ook erg naar uitkijkt is Koninklijke Peitsman. "We kijken ernaar uit om onze relaties eindelijk weer te mogen ontmoeten op de InCoDa-beurs. Op onze stand zullen verschillende noviteiten gepresenteerd worden. Laat je verrassen door onze nieuwe Beautifloor collectie, doe inspiratie op en leer alles over de producten van onze leveranciers. Zien we je daar?’", laat het team van Koninklijke Peitsman (Monique Molenaar, Richard Lensen en Francisco Serrato Lovillo) weten.

Ook Belgisch editeur Aristide is opgelucht dat dit jaar er wel een netwerkmoment mogelijk is. "Uiteraard hebben we er enorm veel zin in om onze klanten opnieuw te kunnen verwelkomen op een beurs en hen te inspireren met nieuwe zaken. In de pandemie is het duidelijk geworden dat we zo’n momenten wel degelijk nodig hebben, al was het maar om voeling te houden met klanten en wat rondom ons gebeurt. Wat we gaan presenteren zal een mix zijn van nieuwe tapijten die we recent lanceerden, nieuwe meubelstoffen en ook enkele gordijnstoffen", aldus Pieter-Jan Debusschere.

Ook Interfloor gaat er in september weer een feestje van maken tijdens InCoDa. "Uiteraard hebben wij zin in de vakbeurs voor de interieurspecialist. Het is een feestje voor de woninginrichter. En zoals altijd mag men van Interfloor fraaie noviteiten verwachten", vertelt Johan Mulder namens Interfloor.

Bezoekers op de stand van Zonnelux, genietend van de verzorgde catering.

(Kleuren)trends
Naast het aanbod staat er ook veel meer te gebeuren tijdens InCoDa. Voor het eerst worden de laatste (kleuren)trends gepresenteerd in de Welcome Area van InCoDa. Dit gebeurt aan de hand van de nieuwe collecties van de exposanten om de bezoeker direct te verwelkomen in een inspirerende en zintuigprikkelende omgeving. Dit alles dankzij de nieuwe samenwerking met trend analist Niek De Prest en stylist Yvonne Teijgeman.
Daarnaast zal het ambacht groots gevierd worden op onder andere het NK Parketleggen en het NK Woning- en Projectstofferen en op een nieuw onderdeel het Parketpaviljoen powered by Parketblad.

Benieuwd naar meer? Zet dan 12-14 september alvast in je agenda. Stap even uit de drukte en bezoek in september het netwerkmoment met verzorgde catering van dit jaar op een zintuigprikkelend InCoDa!

Voor meer informatie:
Interieur Collectie Dagen
www.interieurcollectiedagen.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven