Fabriekswinkel Meppel opent haar deuren met 100.000 vierkante meter aan vloeren

Fabriekswinkel Meppel aan de Leonard Springerlaan 32 opent vrijdag 18 juni de deuren. Klanten kunnen er terecht voor vloeren en verf. 
"We hebben alles op het gebied van vloeren: laminaat, pvc, karpetten, maar ook kunstgras en verf”, vertelt Sammie namens het team aan de Meppeler Courant.

De Fabriekswinkel heeft zo’n 100.000 vierkante meter aan vloeren. Veel van deze vloeren zijn op voorraad. "Wie snel iets nodig heeft, kan meteen bij ons terecht." Daarnaast wordt ook de nieuwste collectie verkocht. Deze vloeren moeten besteld worden en hebben wel een levertijd. "We zijn geen interieurwinkel, maar als mensen een mooie stijlfoto zien bijvoorbeeld in een magazine of op Pinterest, dan kunnen wij ze wel adviseren om welke vloer het gaat en of deze geschikt is. Helemaal trendy zijn de visgraatmotieven. Dat hebben wij ook. We werken met vast zzp’ers die de vloeren bij de mensen thuis kunnen leggen. Vaak weten mensen al om hoeveel vierkante vloeroppervlak het gaat, maar we kunnen ook helpen met inmeten", schrijft de Meppeler Courant. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven