Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kvik opent designwinkel in Groningen

De Deense keukenfabrikant Kvik opent op 17 juni een nieuwe designwinkel aan de Rietdiephaven in Groningen. De vestiging wordt geleid door franchisenemer Anton Haakma (36) en beschikt over het volledige assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten. Kvik staat bekend om het Deense design voor een betaalbare prijs in combinatie met persoonlijke service. De nieuwe winkel in Groningen is de 23ste vestiging in Nederland en biedt afspraken op locatie, bij de klant thuis en online videomeetings aan.



Voor elk wat wils

Het concept van Kvik zal volgens Anton goed aanslaan bij het Groningse publiek. “De designs van Kvik zijn tijdloos en smaakvol en passen in uiteenlopende interieurs. Daarnaast zijn de producten betaalbaar, ook voor mensen met kleine budgetten. Of je nu een doe-het-zelf klant bent of volledig ontzorgt wil worden, iedereen kan bij ons terecht.” De nieuwe winkel bevindt zich net buiten de stad aan de rand van het centrum. “Ik ben heel blij met de locatie van de winkel. Het is goed bereikbaar en klanten kunnen gemakkelijk een bezoek aan het centrum combineren met een bezoek aan de winkel. Bovendien zitten we op een prachtige plek aan de haven.”



Openheid en transparantie
Anton komt uit Leeuwarden en heeft al vele jaren ervaring binnen de keukenbranche. “Ik ben bij diverse keukenwinkels begonnen als verkoopadviseur waar ik uiteindelijk ben doorgegroeid tot leidinggevende. Ik ken de markt uitstekend en ik heb in de loop der jaren veel waardevolle connecties opgebouwd.” Anton heeft voor de winkel een duidelijke visie voor ogen: “Openheid en transparantie staan voor mij voorop. De klant weet exact waar ze voor betalen. Zo houden wij onze klanten tevreden.”

Meer informatie:
KVIK
www.kvik.nl

Publicatiedatum: