Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

30 nieuwe Sikkens-kleuren voor keukens

Dit jaar gaan kleur en decoratie hand in hand. Deze trend weerspiegelt een positieve sfeer die men graag in het interieur terugvindt. Een keuken is een echt toevluchtsoord en een oase van rust of gezelligheid, maar ook een plek waar creativiteit tot uiting komt. Daarom leent deze ruimte zich in het bijzonder voor het gebruik van kleur. Gewaagdere tinten staan opnieuw hoog aangeschreven met kleuren als poederroze, diep paars en helder groen. Kleur brengt een nieuwe dynamiek in de keuken, voor een krachtig resultaat. 



Kleuren voor ieders smaak  

In totaal zijn 30 nieuwe kleuren aan het Mobalpa-assortiment toegevoegd. Voor het model Gaïa, zijn al deze kleuren ook beschikbaar in satijnglans of glanzende uitvoering, met afwerkingsopties die volledig zijn aangepast aan ieders smaak. Het kleurenpalet is ruim: van bloemige tinten en plantaardige kleuren, tot oceanische, minerale of zonnige tinten. 

Dankzij de nieuwe Mobalpa-kleurenkaart, is een mix & match van diverse kleuren mogelijk. De tinten van de muren en meubels kunnen namelijk perfect op elkaar afgestemd worden. Voortaan is het mogelijk om een perfecte color block te creëren, aangezien elke afwerking van de kleuren homogeen is. 

Dankzij deze ongezien brede waaier aan kleuren van Mobalpa, zijn alle combinaties mogelijk. Het kleurengamma is zorgvuldig samengesteld zodat alle tinten op harmonieuze manier met elkaar gecombineerd kunnen worden. Daarnaast is ook een samenstelling met andere materialen (cement, marmer, hout...) mogelijk om minder voor de hand liggende  combinaties te creëren en een vleugje verfijning te brengen in het interieur. Mobalpa speelt met deze contrasten voor een karaktervol resultaat met unieke combinaties

Meer informatie:
Mobalpa
www.mobalpa.be 

Publicatiedatum: