Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Moooi presenteert nieuwe ledercollecties

Het Nederlandse interieurlabel Moooi heeft onlangs een gloednieuwe collecties luxueus leder dat beschikbaar is als bekleding voor de sofa's en stoelen in hun design- en lifestylecollectie. Het leer dat zij hebben samengesteld in hun stoffen- en materialenbibliotheek is eco-bewust en duurzaam leer van Sørensen, een merk met wortels in Denemarken met een aantal van de meest hoogwaardige, gewilde duurzame leersoorten ter wereld. Moooi's vier nieuwe collecties leer, Shade, Savanne, Spectrum en Ultra zijn allemaal van hoge kwaliteit leer gemaakt van geupcyclede ruwe huiden geproduceerd met een minimum aan afval. Met drie verschillende soorten en meer dan twintig kleuren, is er een ledersoort voor elke ruimte, budget en smaak.

Een leren stoel of bank is een eeuwige klassieker
Met een leren bank of stoel zit u altijd goed. Leer is een van de meest luxueuze geschenken van de natuur. Het straalt exclusiviteit uit, en het transformeert elk object of ruimte in iets uitzonderlijks. Uiterst duurzaam, lederen meubelen kunnen worden doorgegeven van generatie op generatie en houdt herinneringen levend. Leder is de tijdloze materiaalkeuze voor ingetogen luxe.

Moooi sofa's en stoelen zijn online configureerbaar in leder
Moooi's nieuwe lederen collectie breidt de stofferingsmogelijkheden voor al hun zitbanken en stoelen uit. Met hun online configurator, beschikbaar op desktop en mobiel, is het mogelijk om hun ontwerpen samen te stellen en hun nieuwe ledercollecties online te ontdekken. Op Moooi.com, is het mogelijk om gratis samples van de nieuwe ledercollecties te bestellen zodat u dat tactiele gevoel vooraf kunt ervaren! Benieuwd hoe een Moooi design eruit ziet in uw thuis? Moooi biedt een Augmented Reality (AR) tool aan. Met AR kunt u zien hoe elk ontwerp eruit ziet in uw interieur, omdat het virtuele objecten plaatst, zoals een digitale afbeelding van een Moooi stuk, in de werkelijkheid, zoals uw woonkamer. De perfecte functie om u te helpen beslissen welke stoel, bank, lamp of tafel het beste bij uw huis past.

Wereldwijde Moooi favorieten in luxe leer
Sofa So Good, door Marcel Wanders studio, toont perfect de schoonheid en mogelijkheden van Moooi's nieuwe leder collecties. Ontdek de Sofa So Good in Shade Raw Umber, Shade Ochre, en Spectrum gave. Moooi's nieuwe leder collectie breidt de stoffeermogelijkheden uit voor al hun banken en stoelen, inclusief de Love Sofa.

Meer informatie:
Moooi
+31 (0)6 11 28 25 05
www.moooi.com 

Publicatiedatum: