Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kludi Nova Fonte biedt speelruimte voor badkamerdesign op maat

De klassiek-moderne woonstijl groeit in populariteit. Ook voor de inrichting van de badkamer. Voor een persoonlijke invulling hiervan wordt steeds afgewogen hoe de klassieke en moderne invloeden zich tot elkaar verhouden. De één heeft een voorkeur voor een puristisch, rechtlijnig design, de ander kiest voor decoratief en speels of juist voor een traditionele vormgeving. In de badkamer vertalen die voorkeuren zich ook in het design van de mengkranen voor wastafel, bad en douche. Tenslotte gebruiken we die veelvuldig, dag in dag uit.  De exclusieve Nova Fonte-serie van Kludi biedt een passend antwoord op de verschillende voorkeuren. Kludi Nova Fonte biedt namelijk een keuze uit drie verschillende stijlen: Classic, Puristic en Déco. Met kruis-, vleugel- of stergrepen en drie rozetvarianten met perfect afgestemde vormgeving kan de klassiek-moderne badkamer naar individuele wens en voorkeur worden ingericht.



Nog meer keuze

Voor nog meer keuzevrijheid bij de badkamerinrichting heeft Kludi het assortiment Nova Fonte uitgebreid met aanvullende producten voor wastafel, bad en douche in de drie designstijlen. Ook zijn inbouwsets in verschillende varianten beschikbaar voor douche en bad. Bijzonder gebruiksvriendelijk en comfortabel zijn de inbouwsystemen met innovatieve Kludi Push bediening, waardoor met een druk op de knop gewisseld kan worden van functie. 

Kludi Is een Duitse specialist voor badkamer- en keukenmengkranen, douches, en douchesystemen. Met haar slogan Water in Perfection onderstreept Kludi haar streven naar de hoogste kwaliteit. Het assortiment van badkamermengkranen is gebaseerd op twee pijlers. In het segment Smart Luxury zijn producten ondergebracht die perfect passen in helder gedefinieerde stijlrichtingen. Het segment Pure Function biedt functionele mengkranen die zich kenmerken door kwaliteit en met hoog gebruiksgemak. Met Shower Dreams biedt KLUDI voor beide segmenten passende doucheconcepten. Voor de keuken biedt het bedrijf met Kitchen Competence een veelzijdig productassortiment aan keukenmengkranen. 

Al bijna 100 jaar geeft het internationaal opererende familiebedrijf op innovatieve wijze vorm aan het gebruik van water in keuken en badkamer. Met meer dan 1.000 medewerkers ontwikkelt, produceert en distribueert de KLUDI Groep in vele landen producten voor en via de vakhandel. Het hoofdkantoor is gevestigd te Menden, Duitsland. Wereldwijd zijn er 13 verkooporganisatie actief. De producten wordt gemaakt in drie Europese productiefaciliteiten. Via een joint venture wordt in de Verenigde Arabische Emiraten gebruik gemaakt van een lokale productiefaciliteit aldaar. 

Meer informatie:
Kludi
www.kludi.com 

Publicatiedatum: