Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Michel Oprey & Beisterveld presenteert nieuwe collectie Boxer Mozaïeken

Al eeuwenlang wordt mozaïek gebruikt voor een luxe en sfeervolle uitstraling en zijn ze nog steeds actueel in vele woonstijlen. Het hoge voegaandeel heeft, ook bij toepassing op de vloer, een goede anti-slip waarde. De nieuwe collectie van Michel Oprey & Beisterveld,
Boxer, is vervaardigd uit kostbare, resistente en milieuvriendelijke materialen. De gevarieerde collectie heeft voor ieder wat wils. Van vintage decortegels tot hexagon glasmozaïeken. 



Marmer, aluminium, houtlook, glasmozaïek en gecombineerd mozaïek, niets is te gek. Door de verschillende designs en uitvoeringen worden niet alleen wanden, maar ook vloeren omgetoverd en ontstaan de meest unieke ruimtes. De combinaties en uitvoeringen zijn haast onbeperkt met mozaïeken van Boxer. 

Een van de belangrijkste kenmerken van de Boxer Serie is de ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren, vormen en patronen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Boxer Esa Shine Tortora en de Boxer Safari White. De hexagon tegels zorgen meteen voor een modern en eigentijds effect. 

Lees hier de inspiratieblog over hoe het mozaïek kan worden toegepast.

Meer informatie:
Michel Oprey & Beisterveld
www.mo-b.nl  

Publicatiedatum: