Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nog enkele kaarten beschikbaar voor 27 en 28 juni

12e editie MAD! Events: exclusieve producten van merken op unieke locatie in Naarden

Exclusieve producten uit de nieuwste collecties van toonaangevende merken samengebracht op een unieke locatie. Dat zorgt voor een inspirerende sfeer die zo kenmerkend is voor MAD! Events. De 12e editie vindt plaats op zondag 27 en maandag 28 juni in de Grote Kerk in Naarden. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

MAD! Event is hét evenement voor premium bloemisten, interieurwinkels en nog veel meer. Bezoekers kunnen een grote verscheidenheid aan exclusieve producten en merken ontdekken zoals MD (Dekocandle), DutZ, Ecri Living, RL Design, Meisterwerke, Craftzz, Colors and Green, World of Some, TC Style, O4Home, Duran Interiors, Umo Art Gallery, Anke van Goor en Ruighuid presenteren de highlights van hun nieuwste collecties. De inspirerende locatie en de aanwezigheid van exclusieve merken dragen bij aan het creëren van een onvergetelijke sfeer, die uitnodigt tot een ontspannen praatje met de collega's onder het genot van een glaasje verfrissende drank of het simpelweg genieten van de aanwezige fijne producten.

Unieke kans
Door een speciale tijdelijke vloer onder het gewelf van de grote kerk, kunnen bezoekers van het event oog in oog staan met de prachtige beschilderingen van het gewelf. Op www.grotekerknaarden.nl staat meer informatie over het project Hemelbestormers.

Check voor meer informatie: www.mad-events.nl en reserveer snel gratis je ticket (retailers only).

Dag & tijd:
Sunday June 27th 2021 from 09:00 till 21:30
Monday June 28th 2021 from 09:00 till 21:30

Time lock:
09:00 – 13:00  I  13:15 – 17:15  I  17:30 – 21:30

Locatie:
Grote Kerk Naarden

Marktstraat 14
1411CX  Naarden
The Netherlands

Publicatiedatum: