Vloerkledenmerk wil welzijn sensaties brengen

Woow Rugs is het nieuwe merk Inkiostro Bianco, een nieuwe ervaring die van de verticale vlakken van behangen muren naar de horizontale dimensie gaat: het vloerkleed.

Woow Rugs is een nieuwe manier om het tapijt op te vatten. Het is een aanvulling die, door middel van creativiteit, verbindingen creëert tussen de zintuigen in een ware caleidoscoop van emoties en die, naast de technische kenmerken, tot doel heeft om sensaties van welzijn te brengen.

De producten van Woow Rugs zijn een verdichting van geluiden, vormen, kleuren, geuren en een wervelwind van de meest uiteenlopende sensaties die men zich kan voorstellen. Woow Rugs biedt een tapijt dat een goed gevoel geeft, dat het leven van mensen kan vullen met kleuren en buitengewone avonturen. Daarom heet de eerste collectie Synesthesia. Het betekent kleuren kunnen ruiken, proeven of horen; muziek kunnen zien of de vorm van een geluid of een smaak. Ze bevatten beelden met een melodieuze klank en willen een rijke onzichtbare wereld overbrengen die alleen kan worden onthuld door de interactie met het product, te beginnen met de waarneming.

De eerste collectie biedt 20 onderwerpen die leiden tot verschillende synesthetische ervaringen die ontdekt en geëxperimenteerd kunnen worden. Het zal nodig zijn om het perspectief te veranderen: het is niet zomaar een tapijt, het is een tapijt dat wensen vervult door een mix van creativiteit en verbeelding.

Woow Rugs zijn gemaakt van niet-allergene en niet-giftige garens. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en bevatten geen schadelijke stoffen. De tapijten worden gemaakt met volledig respect voor de natuur in alle stadia van de productie, van de selectie van materialen tot de druktechnologie. Ze kunnen in elk type omgeving worden gebruikt, dankzij de technische kenmerken die getuigen van hun hoge mate van betrouwbaarheid. Met de personaliseringsdienst van het merk Inkiostro Bianco is het mogelijk om kleurvariaties op behangpapier te creëren die overeenkomen met de kleur van het tapijt.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven