Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

RAK Keramiek lanceert Zwarte Schoonheid

RAK Ceramics lanceert Black Beauty, een nieuw porseleinen oppervlak dat verfijning en luxe in de keuken, badkamer of woonruimte brengt.

Black Beauty is uiterst duurzaam, kras- en vlekbestendig en zeer eenvoudig te reinigen. Het geeft elke omgeving een tijdloze charme. Met de elegantie van marmer in combinatie met de praktische voordelen van porselein, kan het oppervlak worden gebruikt als een opvallende wandbekleding of werkblad in de keuken of badkamer.

Black Beauty vormt een schitterend contrast met lichtere tinten in meubels en armaturen en werkt in harmonie met trendy koperwerk zoals antiek messing en goud. De elegante aders in Black Beauty trekken de aandacht en maken het oppervlak tot een pronkstuk, waar het ook wordt gelegd.

Black Beauty heeft een glanzende afwerking die het licht weerkaatst, zodat u in elke ruimte optimaal kunt genieten. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen, waaronder 60 x120 cm, 120 x 120 cm en 120 x 240 cm. De megaplaat is bij uitstek geschikt voor installatie in grote ruimten en zorgt voor een naadloze afwerking zonder voegen.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: