Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"In zo'n moeilijk jaar is dit ongetwijfeld een prestigieuze mijlpaal voor Rexa Design''

Geselecteerd door de Osservatorio permanente del Design ADI, komt P'tit op de pagina's van de ADI Design Index 2020, het eerste deel van de tweejarige cyclus die de producten verzamelt die zijn voorgeselecteerd voor de Compasso d'Oro ADI 2022 Award. De Compasso d'Oro ADI is de oudste, maar vooral ook de meest gezaghebbende designprijs ter wereld.

Als het waar is dat harmonie kleine dingen doet groeien, dan zorgt het evenwicht van de pure vormen van P'tit ervoor dat deze compacte en verfijnde wastafel, ontworpen door Monica Graffeo, hoeken kan creƫren die zo zijn opgevat dat ze de persoon kunnen 'omringen' met functionaliteit en elegantie, haar ergonomisch en innovatief omkaderen binnen zelfs de kleinste badkamerruimtes.

"In zo'n bijzonder en moeilijk jaar is dit ongetwijfeld een prestigieuze mijlpaal voor Rexa Design. Tot de meest uitmuntende producten van Italiaans design binnen de categorie Design for living te behoren en ons met onze P'tit te onderscheiden door originaliteit, innovatie en functionaliteit, is een bron van trots en een fundamentele erkenning voor het hele bedrijfsteam" (Marco Diana, Sales Manager Rexa Design).

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: