Nuura onthult nieuwe vormen Liila Chandelier

Nuura onthult Liila Star en Liila 7, twee nieuwe vormen die nu deel gaan uitmaken van de decoratieve Liila-collectie.

De Liila-collectie is gebaseerd op de modulaire wand- en plafondkroonluchter Liila 12. Het mondgeblazen glas is gemonteerd op een metalen schijf die het glas een zwevend uitzicht en een kader geeft, waardoor een elegante verlichting ontstaat die de schittering van de zon en de sterren van de nachtelijke hemel oproept.

De stervorming van Liila Star roept gedachten op aan de fonkelende sterren van de nachtelijke hemel. Het mondgeblazen glas is kleiner, waardoor het een lichte en eenvoudige uitdrukking krijgt. De nieuwe Liila Star wand- en plafondlamp is ideaal voor decoratieve verlichting in kamers met lage plafonds en op kleine wandoppervlakken. Als ze in groepen worden gemonteerd, creëren ze een persoonlijk sterrenfirmament.

Deze beide nieuwe kroonluchters zijn verkrijgbaar in Nordic Gold met mondgeblazen optisch of wit opaalglas. Het heldere optische glas geeft een gedefinieerd licht en creëert stralende reflecties, terwijl het opaalwitte glas een zacht, diffuus licht geeft, als de Noordse middernachtzon.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven