Buster + Punch lanceert tijdloze kroonluchters

Het Britse designmerk Buster + Punch lanceert de opvallende kroonluchters Exhaust en Heavy Metal, die deel uitmaken van de nieuwe serie Chandeliers. Elke kroonluchter wordt op maat gemaakt met behulp van nieuwe online tools van Buster + Punch, dat het mogelijk maakt unieke designinstallaties te creëren die aangepast zijn aan elke woning.  

Sinds de oprichting in 2013 heeft Buster + Punch baanbrekende ontwerpen gemaakt waarin doordacht ontwerp samenkomt met het karakteristieke gevoel van de subculturen van Londen. Wat begon met het creëren van unieke interieurdetails, breidde zich al snel uit met exclusieve en innovatieve verlichting. Buster + Punch ontwikkelde onder andere  Buster Bulb - 's werelds eerste ontworpen LED-lamp.

Met het altijd even zekere gevoel van spanning en drama van Buster + Punch, hebben de nieuwe kroonluchters een gedefinieerde esthetiek die de elegante lijnen van verwerkte details combineert met een industrieel gevoel. De Heavy Metal kroonluchter is gemaakt van Buster + Punch's Led Buster Bulbs die een verfijnde gloed creëren. De uitlaat  is geïnspireerd op de uitlaatpijpen van motorfietsen en verspreidt via de metalen cilinder een meer gericht licht voor minder schittering, terwijl er een interessant schaduwspel ontstaat over het interieur en de meubels in de kamer.

Bron: Inredningsnyheter


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven