Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Behang voor keuken waterdicht en hittebestendig

WallPepper®/Group maakt gebruik van het constante onderzoek naar innoverende binnen- en buitendecoratie om specifieke systemen en materialen te bedenken, om haar grafische vormgeving in elke omgeving, van de gevel tot de keuken, te kunnen plaatsen.

Een van de belangrijkste doelstellingen van interieurdesign is het bereiken van een evenwicht tussen esthetiek en bruikbaarheid. Het hedendaagse inrichtingsscenario is in deze richting geëvolueerd, waarbij zuiver ornamentele elementen zijn aangepast aan een norm van hoge flexibiliteit en leefbaarheid.



Behang geeft ook aan woonoppervlakken nieuwe expressieve kracht, vindt vernieuwende toepassingscontexten en wordt een emotioneel, performant en duurzaam element voor meeslepende en betoverende projecten. WallPepper®/Group graphics - geprint op uitsluitend natuurlijke, veelzijdige, duurzame, gecertificeerde en PVC-vrije materialen - zijn ideaal om elke omgeving aan te passen, zelfs keukenwanden, die direct worden blootgesteld aan water en warmte.

Het speciale WallPepper®/H2O System maakt het mogelijk om de keuken, die algemeen beschouwd wordt als "het hart" van het huis, te personaliseren en om te vormen tot een functionele, veelzijdige en gastvrije ruimte, met als toegevoegde waarde een superieure hygiëne en veiligheid.

WP/H2O System is een technisch waterdicht, hittebestendig en vochtbestendig materiaal. Dit innovatieve systeem is krasbestendig en zeer sterk, aangezien het samengesteld is uit glad geperste glasvezelplaten die bekleed zijn met een speciale beschermende coating. Dit materiaal is brandvertragend en kan gemakkelijk worden gereinigd. 
Dit exclusief systeem kan als basis worden gebruikt voor elke afbeelding, om de keuken te verfraaien met vrijheid en creativiteit, allemaal gegarandeerd door WallPepper®/Group kwaliteitsnormen.

Meer informatie:
Cavalleri Comunicazione Sas
via G. Ventura, 5
20134 Milano
+39 02 264 165 07
info@cavalleri.com
www.cavalleri.com

Publicatiedatum: