XXL lamp is grote ineengestrengelde bal van natuurlijk aluminiumdraad

Op weg naar de zomer biedt Catellani & Smith een outdoor versie van twee van haar "flagship" producten, die al decennia lang de onlosmakelijke band tussen kunst en design belichamen. Fil de Fer en Uomo della Luce XXL zijn zowel geschikt voor residentieel gebruik als voor contractprojecten en zijn klaar om tuinen, terrassen en balkons te verlichten en telkens weer een verrukkelijke sfeer te creƫren.Fil de Fer verschijnt als een grote ineengestrengelde bal van natuurlijk aluminiumdraad dat buigt en in de knoop raakt en zich laat vormen door de deskundige handen van de ambachtsman die er de grootste zorg, tijd en toewijding in steekt om het in de karakteristieke bolvorm te modelleren. De structuur is verrijkt met een weelde aan kleine LED-lampjes die de duisternis verlichten en de lamp bijna lijken te veranderen in een hemellichaam dat lichtjaren ver glinstert.
Fil de Fer kan worden besteld in drie verschillende diameters (50, 70 of 100 cm), en in zowel vloerlamp- als plafondlampversie, de eerste met een IP67 in hars gevatte transformator ondergebracht in een zwarte doos en de tweede met een verchroomde metalen voet.
Deze wirwar van licht wordt vervolgens omhoog gehouden door Uomo della Luce XXL, een spectaculaire sculptuur gemaakt van ruw ijzer in de vorm van de lange omtrek van een man die het wonder van licht in zijn handen houdt. Dit belangrijke en opvallende werk heeft een indrukwekkende hoogte van 310 cm, bestaande uit het silhouet en de verwarde bol met een diameter van 100 cm.

Meer informatie:
Cavalleri Comunicazione Sas
via G. Ventura, 5
20134 Milano
+39 02 264 165 07
info@cavalleri.com
www.cavalleri.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven