Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Kick-off nieuwe catalogus PMP Furniture

Hij is er weer, de gedrukte versie van de catalogus van PMP Furniture, in hoe kan het ook anders, Nederlands Elftal oranje, oftewel Dutch Design. Met zijn uiterlijk en harde kaft is het natuurlijk ook hét ideale tafelboek voor in de showroom.

Projecten en nieuwe artikelen
De basiskleur van het binnenwerk is wit waardoor het geheel lekker fris oogt. "Naast een mooie selectie projecten presenteren we ook weer veel nieuwe artikelen. Met als noviteit een serie bureau’s voor de trendy thuiswerkers. De serie bestaat uit twee verschillende bureaubladen en je kan kiezen uit 5 verschillende poten. Zo creëer je verschillende stijlen. Voor ieder wat wils", laat een woordvoerder van PMP weten.

De nieuwe catalogus
"Tegelijkertijd met de opening van de totaal vernieuwde showroom in Zwijndrecht presenteerden we de catalogus. De showroom bevat veel warme, luxe stoffen, velours, goud en messing, de boventoon voeren. Met hier en daar een andere touch. bijvoorbeeld Japanse potten. Die zijn helemaal hip in interieurprojecten. En terug van weggeweest; de pied-de-poule, een tweekleurig textielpatroon, vergelijkbaar met de ruit. Eigenlijk staat anno 2021 het creëren van een hele warme sfeer centraal, ook wel de Metropolitanstijl genoemd. Deze hippe trend wordt gekenmerkt door zijn luxueuze materialen en comfort, hiermee haal je de boutique hotelstijl in huis."

De showroom
"De showroom is steeds meer een totaalbeleving geworden, alsof je echt een hotel binnenstapt. Eerst kom je in een aangeklede lobby, waar je eveneens kunt ‘winen en dinen’. Daarna kom je langs een hotelkamer, waar tegenover een vergaderruimte is gesitueerd. In de volgende grote ruimte vind je de tweede bar, inclusief gezellige zitjes in alle vormen, soorten en maten. Kortom een volledige presentatie voor iedereen die actief is in de hospitality- en kantoorbranche. Er is zelfs een Sushibar. Kortom, aan inspiratie geen gebrek in de nieuwe hospitalityshowroom van PMP Furniture."

Vraag een catalogus aan via de website of kom naar de showroom in Zwijndrecht en neem hem meteen mee.

Meer informatie:
PMP Furniture B.V.
Pascalstraat 13
3335 LS  Zwijndrecht
+31 (78) 6132627 (PMP)
sales@pmpfurniture.com  
www.pmpfurniture.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven