Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Managing director in gesprek met ING Sector Banker Dirk Mulder

Erik Nieste van Dijk Natural Collections vertelt over de huidige problemen in de supply chain

In mei en juni gaat ING Sector Banker Dirk Mulder op bezoek bij bedrijven uit de Home & Living branche, op zoek naar de belangrijkste trends en de impact daarvan op bedrijven.

Vandaag deel 6: Erik Nieste, managing director van Dijk Natural Collections.

Dijk Natural Collections is een innovatieve speler op de markt van inspirerende decoratieartikelen en woonaccessoires. Het uitgebreide assortiment bestaat grotendeels uit eigen designs volgens de laatste trends. Naast de eigen collectie, creëren ze exclusieve producten voor retailers.

Ondanks een over het algemeen voorspoedig 2020 voor de home & living branche, is de markt voor home & living producten enorm divers en zeer concurrerend. Om te slagen moeten bedrijven snel en efficiënt aan de vraag van klanten kunnen voldoen. Met exploderende assortimenten en enorme fluctuaties in de vraag, is het onder controle houden van de voorraad een uitdaging. De lifestylecyclus van producten is vaak kort. Dat vraagt om flexibel voorraadbeheer, slim inkopen en doordachte prognoses. Groothandels focussen zich steeds meer op operational excellence om onderscheidend te zijn. Logistieke oplossingen, proces optimalisatie en efficiënt warehouse management zijn belangrijk.

Erik vertelt over de huidige problemen in de supply chain, digitalisering, consolidatie en de toekomst van de branche.

Benieuwd?
Luister deze podcast via Spotify of Soundcloud.

 

Publicatiedatum: