Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bezoek van Belgische distributeur YEPP aan USFloors - COREtec:

"We beginnen symbolisch aan een volgende etappe in ons succesvolle COREtec-verhaal"

“De voorbije week werden we met veel enthousiasme ontvangen op het nieuwe hoofdkwartier van USFloors – COREtec in Kruisem. Na een bewogen coronajaar deed het goed op bezoek te gaan met ons ganse salesteam om de nieuwe infra te bewonderen van één van onze belangrijkste partners", vertelt Hans Declercq, sales en marketingmanager bij YEPP.



"De nieuwe, ruime showroom, annex kantoren, pers- en ontvangstruimte zijn werkelijk een pareltje voor het oog. Ze geven een duidelijk beeld van de verschillende merken, producten en presentatie mogelijkheden. Overal in het ganse gebouw werden uiteraard alle vloeren geplaatst bestaande uit de verschillende COREtec-vloeren .   Vooral de COREtec STONE CERATOUCH tegels oogsten véél bijval met uitspraken van “magnifiek tot niet te onderscheiden van echte tegels."

“Na een interessante uiteenzetting door Dhr. Nicolas Cnudde (Sales-manager Benelux - USFloors) over het vernieuwde programma COREtec Essentials waarbij het nieuwe concept van COREtec multiplank – in verschillende lengtes en breedtes met v-groef op de lange zijde-  toch wel zeer dicht het echte parket benaderd. Indrukwekkend en vooral erg motiverend om dit aan onze dealers voor te stellen."



Hans Declercq gaat verder: “Met dit bezoek aan het nieuwe HQ van US FLOORS, beginnen we quasi symbolisch aan een volgende etappe in ons succesvolle COREtec- verhaal, waarbij we onze partners en de markt zullen blijven verbazen met nieuwe innoverende vloeren en nog meer ondersteuning voor onze dealers  met tal van marketingmogelijkheden. Ik wens toch ook sterk te benadrukken , dat in deze tijden van sterk wijzigende prijzen en onzekere beschikbare producten, COREtec een stabiele rots in de branding blijft ! – onze partners zullen dit op hun beurt weten te appreciëren.“

Meer informatie:
COREtec
Souverainestraat 27
9770 Kruisem
www.coretecfloors.com 

Publicatiedatum: