Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Preview Days Daily Trade Fair Venlo met enthousiasme ontvangen

"We twijfelen niet meer over die 15.000 m2 beursruimte; al tweederde ingetekend"

Maar liefst tien groepen hebben in drie dagen tijd kennis gemaakt met Daily Trade Fair | Venlo. Met veel enthousiasme, een fijne sfeer en goede gesprekken in de toekomstige beurshal hebben exposanten uit binnen- en buitenland direct een stand ingetekend op de beursplattegrond. Dit gaf volgens commercieel manager Harm van Raaij een leuk effect. 

Links Harm van Raaij met Jack Panjer van Beacon Lighting, die zijn plek als nieuwe exposant direct intekende op de plattegrond.

Nieuwe exposanten
Harm van Raaij blikt tevreden terug op de afgelopen Preview Days, die met veel enthousiasme zijn ontvangen door de bezoekers en al getekende exposanten. ''Door alle coronamaatregelen hebben we de dagen in tijdsblokken moeten indelen. Dit was eigenlijk heel gunstig, omdat we zo veel tijd hadden voor elke nieuwe exposant. De nieuwkomers konden hun plekken zelf intekenen op de beursplattegrond, dat een leuk effect had.'' Onder andere Jack Panjer van Beacon Lighting, Martijn Banen van Maison de France, Marco Huebecker van Fleur Ami en Michel Jolis van Joly’s Collection tekenden hun stand zelf in op de plattegrond. 

Momenteel is tweederde al bezet van de ruimte. ''We wilden eerst beginnen met de 10.000 m2, maar daar twijfelen we niet meer over. We pakken gelijk door naar de 15.000 m2 beursruimte. Er zijn nog plekken beschikbaar.''

De huidige beurspresentatie blijft nog een aantal weken staan zodat andere geïnteresseerden nog de tijd hebben langs te komen en deze presentatie kunnen zien. Het gebouw krijgt volgens Harm steeds meer uitstraling; ''De schilders zijn druk bezig en buiten wordt de belettering ook aangebracht. Zo komt het eindresultaat steeds meer in zicht.''

Internationaal
De initiatiefnemers zien Daily Trade Fair over een half jaar als het bruisende concept van Venlo, en als het aan Harm ligt zelfs hét inkoopcentrum van Europa. ''Er zit zoveel potentie in deze locatie. Venlo ligt super centraal: 1,5 uur rijden van 35 miljoen mensen. De mogelijkheden zijn gigantisch!'' vertelt hij enthousiast. ''De beurs biedt volop inspiratie.''

Afgelopen dagen kwamen er hierdoor ook bezoekers uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. ''Voor exposanten uit Italië en Scandinavië is het nog te vroeg, daarvoor zitten we nog net teveel in de pandemie sfeer'', besluit Harm. 

Ook interesse in dit nieuwe concept? Neem contact op met Marc Chardonnens en Harm van Raaij. Zij geven u graag een rondleiding en vertellen alles over de mogelijkheden voor u als exposant.

Meer informatie:
Daily Trade Fair Venlo
Harm van Raaij
Tel: 06-23950682
harm@dailytradefairvenlo.com 
www.dailytradefairvenlo.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven