Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Data Meubelbeurs Brussel bekend

De vaccinatiecampagne werpt in heel Europa vruchten af, de cijfers dalen pijlsnel. Ook de Belgische overheid gaf al groen licht voor het organiseren van beurzen vanaf september. Dat zal uiteraard nog met de nodige voorzorgsmaatregelen zijn, al is het nog even afwachten wat dit dan concreet zal inhouden. "In elk geval zorgen we ervoor dat het beursbezoek op Meubelbeurs Brussel veilig kan verlopen", dat meldt de organisatie van de beurs in een persbericht. De beurs zal 7 tot en met 10 november gehouden worden in Brussel.

 
"Nog belangrijker is dat we er opnieuw een feest voor de hele meubelbranche van maken. Als we het voorbije jaar één ding geleerd hebben, is dat ontmoetingen erg belangrijk zijn. Ook voor onze sector. En een beurs bezoek je niet gewoon om zaken te doen, maar om die zaken ook op een persoonlijke manier te doen. Niets kan een gesprek van persoon tot persoon vervangen. Digitale communicatie bleek geen volwaardig alternatief, enkel een mooie aanvulling."
 
"LET’S MEET AGAIN dus! Nog niet onmiddellijk, maar begin november. Dit jaar van 7 tot en met 10 november. Zoals je van ons gewoon bent mag je nog altijd rekenen op een gastvrij onthaal en een sterk aanbod van talrijke exposanten uit België en uit het buitenland."

Meer informatie:
Meubelbeurs Brussel
www.meubelbeurs.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven