Calex maakt smart assortiment completer

Het Calex Smart portfolio van Electro Cirkel Retail B.V. is vanaf nu ook aangevuld met een Smart Aroma Diffuser. Hiermee verrijkt het merk haar slogan creators of ambiance door geur toe te voegen aan de ambiance die men al kon creëren met sfeervolle verlichting. Hiermee wordt het Calex smart assortiment steeds completer.Op afstand bestuurbaar en programmeerbaar

Wat deze Calex Smart Aroma Diffuser tot een echt musthave voor consumenten maakt is dat deze via Wifi met je telefoon te besturen is. Verander de kleur van het licht, programmeer timers en scenario’s en pas de nevelstand aan van hard naar zacht of omgekeerd. Alles met de gratis Calex app.

Bijzonder veelzijdig
Deze veelzijdige Smart Aroma Diffuser is dé oplossing voor geurtjes in huis, biedt ontspanning en sfeer en levert een verbetering van de luchtkwaliteit in huis op. Het reservoir biedt ongeveer 8 uur plezier, afhankelijk van de ingestelde nevelstand. 

AioT
Calex is het eigen lampenmerk van Electro Cirkel Retail. Een creatief en bevlogen merk met lef en een sterke focus op interieur, lifestyle, design én SMART. In 2019 bestormde het merk de markt met betaalbare smart oplossingen voor in huis en wist hiermee direct een statement te maken door in de Forbes top 100 van AioT bedrijven terecht te komen.

Meer informatie:
Calex
www.calex.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven