Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kleurrijke botanica in Perswall's nieuwe collectie Modern Eclectic

'In een onrustige wereld verlangen we naar vrolijke kleuren en expressieve patronen'

Net op tijd voor de zomer lanceert Perswall hun nieuwste collectie; Modern Eclectic. De collectie, die geïnspireerd is door klimmende bloemen, traditionele patronen, en Engelse invloeden, heeft als doel mensen te inspireren om hun persoonlijke stijl naar voren te brengen en een huis te creëren dat hun verhaal vertelt.

Modern Eclectic opent de deur naar een wereld van patronen en kleur waar levendige patronen zich mengen met simplistische oppervlakken, zoals pleisterwerk, in een uniforme kleurschaal. Hierdoor zijn de behangsoorten gemakkelijk te combineren met de mogelijkheid om in het hele huis eenheid te creëren.

In een onrustige wereld zoeken we naar het vertrouwde en veilige, maar we verlangen ook naar vrolijke kleuren en expressieve patronen. Daarom wilden we een collectie creëren die geïnspireerd is op traditionele behangpatronen, maar met een moderne draai aan de kleuren en in patroonverhoudingen die gemakkelijk in elk huis passen. Het behang fungeert als een statement dat samen met andere interieurobjecten een persoonlijk en warm huis creëert dat jouw verhaal vertelt, zegt Amanda Nordblad, designer bij Perswall.
De collectie is ontworpen met het huis als geheel in gedachten. De kleurschakeringen maken het gemakkelijk om het behang te matchen tot een samenhangende ruimte.

De patronen kunnen worden gebruikt als een contrast met moderne meubels of om een meer klassiek gevoel te creëren samen met materialen zoals marmer, messing en antiek. Het behang is perfect te gebruiken op alle muren van de kamer of bijvoorbeeld boven houten panelen, zegt Amanda.
De collectie bestaat uit 12 behangpatronen en zal op 9 juni gelanceerd worden op perswall.com.

Meer informatie:
hello@perswall.com

Publicatiedatum: