Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Webinar Forbo Flooring Systems: 'Hoe neurologie mensen positief beïnvloedt in binnenruimtes'

Op dinsdag 15 juni organiseert Forbo Flooring Systems een nieuw webinar, waarin Colin Ellard en Kay Sargent het zullen hebben over het menselijke brein en de technische methodes uit de neurologie om een betere indooromgeving te creëren.


Kay Sargent en Colin Ellard geven het webinar.

"We spenderen gemiddeld bijna 90% van onze tijd binnenshuis, zowel thuis als op kantoor en in openbare ruimtes. De fysiologische impact van deze ruimtes kan dus ook gevolgen hebben voor onze gezondheid en ons welzijn. Onze werk- en leefomstandigheden moeten daarom perfect afgestemd zijn op onze individuele, zintuiglijke ervaringen."

"Maar hoe weten we nu wat werkt voor de ene persoon, en wat werkt voor iemand anders? Hoe vinden we de gemene deler voor een binnenklimaat waarin bijna iedereen zich kan vinden? En wat zijn de belangrijkste aspecten van het designproces als ieders hersenen anders reageren op externe stimuli of invloeden?"

Het antwoord op deze en andere vragen worden besproken in het webinar van Forbo Flooring: Hoe neurologie mensen positief beïnvloedt in binnenruimtes, op dinsdag 15 juni van 16.00 tot 17.00 uur CEST (Central European Summer Time).

Tijdens dit webinar bespreken de wereldvermaarde experts Colin Ellard (neurowetenschapper, auteur & designconsultant) en Kay Sargent (director of workplace, HOK Architects) het menselijke brein en de technische methodes uit de neurologie die handige inzichten bieden om een betere indooromgeving te creëren.

Meer informatie:
Forbo Flooring
www.forbo.com

Publicatiedatum: