Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Headlam bedankt Johan Kalfsbeek

Na bijna 20 jaar bij Headlam werkzaam te zijn geweest was de laatste werkdag vorige week voor Johan Kalfsbeek aangebroken. Op 8 oktober 2001 startte Johan bij Headlam als vertegenwoordiger in vloeren, nadat hij al 20 jaar ervaring op had mogen doen bij interieurgroothandel Wyers.

Johan Kalfsbeek met zijn opvolger Fokke Holt (links).

Johan bereisde het gebied in Noord-Nederland waar hij tot de laatste minuut met veel plezier voor zijn klanten heeft klaargestaan. "Voor zijn kennis, gedrevenheid en tomeloze inzet hebben wij altijd veel respect gehad. Johan ging tot zijn laatste dag door als een jonge hond en als er iets moest gebeuren dan beet hij zich hierin vast", aldus Michael van den Dries, verkoopleider vloeren.


Johan Kalfsbeen met Michael van den Dries, verkoopleider vloeren.

Achter de geraniums zitten zal er voor Johan niet bij zijn, hij is op maatschappelijk vlak altijd in de weer en heeft altijd veel te doen. Alleen nu niet meer voor Headlam, dat stokje draagt hij over aan Fokke Holt. Afgelopen twee maanden heeft Johan hem persoonlijk bij een groot deel van zijn klanten voorgesteld, wij hebben dan ook alle vertrouwen dat Fokke met hetzelfde enthousiasme het werk voortzet.

Het team van Headlam bedankt Johan voor zijn tomeloze inzet en wenst Fokke veel succes!

Publicatiedatum: