Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arte ontwerpt jungle voor op muren

Monstera’s of Bambusa’s, deze immigranten geven al jaren menig huiskamer en exterieur een tropische look. Arte’s Yala-collectie brengt die exotische sferen met botanische patronen en jungletaferelen nog meer in huis, zelfs bijna levensecht. De muurbekleding heeft een reliëf waardoor een subtiel en tegelijk aaibaar 3D-effect ontstaat, dankzij zachte chenille en boucléstoffen. De speelse designs verrassen, maar brengen tegelijkertijd rust aan de muur doordat telkens één kleur alle aandacht krijgt. Van Mexico tot dichte regenwouden, met vaak een rijke geschiedenis op zak.


Monstera: de gatenplant met Mexicaanse roots
Je vindt ze ondertussen overal, de Monstera’s. Deze weelderige gatenplant komt van nature voor in de tropische regenwouden van zuidelijk Mexico tot in Panama. De grote, glanzende en leerachtige bladeren dienen als inspiratiebron voor de Monstera-muurbekleding. Het reliëf met driedimensionaal effect in een afwerking van boucléstof prijkt in 5 kleurvarianten in je interieur: Clay, Olive, Petrol, Blush en Bone. Net zoals het de Monstera betaamt, klimt ook de daarop geïnspireerde muurbekleding van Arte tot hoog op je muren.


Bambusa: groeit nog beter binnen
Bamboe wordt duidelijk niet alleen gesmaakt door de panda in Azië, Afrika, Australië en Amerika, ook het westen is er verzot op. Zo groeit bamboe sinds Arte’s Bambusa-collectie ook in je interieur. Geïnspireerd op natuurlijke tinten, kent dit ontwerp een waaier van 5 kleuren, te beginnen met Thyme, Linen, Sand en Taupe, met Bronze als uitgesprokener buitenbeentje. Ook hier maakt Arte gebruik van reliëf in de muurbekleding, maar werkt af met een 3D-effect in chenillestof.


Panthera: de panter in zijn natuurlijke habitat
’s Nachts sluipt de panter door droge woestijnen, dichte regenwouden, koude naaldbossen of tropische savannes op zoek naar een prooi. In onze contreien vindt het roofdier zijn buit in de Panthera-collectie. Ondanks het energieke dessin van de panter in zijn natuurlijke habitat, straalt deze muurbekleding door de monotone kleurkeuze rust uit in je interieur. Vang deze collectie in Bone, Ebony en Rust, opnieuw afgewerkt met een aaibare boucléstof.


Palma: na jaren nog steeds relevant
Zo’n 5000 jaar geleden werd de eerste palmsoort verbouwd en ook symbolisch kent de plant al duizenden jaren een relevante geschiedenis. Zelfs tot op vandaag. Verscholen tussen de dichte bladeren vond Arte er inspiratie voor de Palma-reeks. Arte vertaalt het vaak glanzende blad in een muurbekleding uit chenille, in 5 knappe uitvoeringen: Plum, Marble, Bark, Teal en Khaki. Opnieuw kiest het merk hiermee voor een sterk palet aan natuurlijke kleuren.

Meer informatie:
Arte
www.arte-international.com

Publicatiedatum: