Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spoinq ontwerpt met Monique de Groot

Meubelmerk Spoinq presenteert de nieuwe stoel Movi. In samenwerking met Monique de Groot is een stoel ontworpen die zich kenmerkt door een groot zitcomfort en elegante lijnen.



“Een vergader/eettafel stoel die echt lekker zit, dat is waar ik naar op zoek was. Vanuit mijn ergonomische achtergrond is de Movi stoel zo ontworpen dat de zit net iets hoger is dan standaard en de rugleuning de natuurlijke curve van je rug volgt. Een stoel dit je gelijk omarmt en zit als een maatpak. Door hem standaard uit te voeren in verschillende frame kleuren, kun je de stoel helemaal naar jouw eigen smaak ontwerpen.”

Monique de Groot is creative director bij www.vke.nl en houdt zich dagelijks bezig met het ontwerpen en inrichten van werk- en leefomgevingen.

De Movi is standaard leverbaar in diverse trendy kleuren en biedt qua stoffering keuze uit meer dan 200 stof-mogelijkheden. De Movi is tevens verkrijgbaar zonder armleuningen en wordt uiteraard geheel in Nederland gemaakt.

Meer informatie:
Spoinq
www.spoinq.nl

Publicatiedatum: