Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Daisy van den Broek van Goods by Goedegebuure:

"Droogbloemen zijn nog steeds super hip"

Goods by Goedegebuure is importeur van originele en eigentijdse woonaccessoires: specialist in klokken en droogbloemen, met onder andere meer dan 100 verschillende klokken op voorraad. Goods is familie van Goedegebuure Natural Decorations, een groothandel van vers en droogdecoratie op de veiling in Aalsmeer.

Broers Jan Willem en Walter Goedegebuure groeiden op tussen de (droog)bloemen en planten. In 2005 startten zij de verkoop van bijzondere bloesem- en bessentakken en gaandeweg kwamen er meer artikelen bij. Vijf jaar geleden voegden ze droogbloemen aan het assortiment toe. In 2018 werd Goods by Goedegebuure gelanceerd. 

Naast droogbloemen, biedt het bedrijf grassen en bladsoorten aan, die vaak ook gekleurd verkrijgbaar zijn. De Pampas & Silvy Naturel komen voornamelijk van Nederlandse bodem. Gepreserveerde bloemen en bladsoorten behouden hun flexibiliteit en voelen aan alsof ze vers zijn. Naast (droog)bloemen zijn ook complete boeketten en arrangementen te vinden. 


Kleurrijke gezelligheid in de showroom te Aalsmeer. 

Hip&Trendy
Droogbloemen zijn weer helemaal hip. Binnen deze wereldwijde markt is het familiebedrijf uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers. Continue worden nieuwe producten aan het droogassortiment toegevoegd. 

Goods by Goedegebuure baant zich een weg binnen de meubel- en interieurbranche met haar producten. ''De droogbloemen zijn helemaal hip en trendy en hebben een behoorlijke inhaalslag aan populariteit gemaakt. Wij bieden ze in allerlei soorten, maten en kleuren. Dit maakt dat ze in elk interieur passen. Zeker in de coronaperiode merkten we een verkoopstijging van droogbloemen'', vertelt marketingmedewerkster Daisy van den Broek.

Toch verloopt niet alles op rolletjes. Het bedrijf worstelt met flinke prijsstijgingen van containers uit AziĆ«. ''Ook wij hebben hiermee te maken. Ze zijn momenteel weer te verkrijgen, maar ontzettend duur. Hierdoor maken wij steeds de afweging of we de container laten komen, of niet. Daarnaast loopt alles behoorlijke vertragingen op. Dit begint al bij de samples die de groothandel laat komen." 


De 'beroemde' klokkenwand die ook tijdens beurzen is te zien in de stand.

Beurzen en huisshow
Ook de beurzen gingen niet door. "We staan op Trendz en Christmasworld om ook nieuwe klanten te werven." De klokkenwand die bekend is van de stand bij Trendz en Christmasworld, is ook nu weer aangevuld met nieuwe klokken. Van groot tot klein. Romantisch tot industrieel. Voor elk wat wils. Onlangs is de outdoorcollectie gelanceerd.


De glasschilderijen zijn momenteel erg in trek.

Doordat de (internationale) beurzen niet zijn door gegaan, heeft het Aalsmeerse bedrijf wel een huisshow gehouden, eind vorig jaar. Deze werd volgens Daisy goed bezocht en ontvangen. ''We merkten dat klanten het super fijn vonden ons weer te zien en in contact te komen met andere mensen uit de branche. Ook de synergie met de veiling vonden klanten erg interessant om te ervaren.''

Goods by Goedegebuure had zich ook voor het eerst ingeschreven als exposant voor Spoga+Gafa. ''Heel interessante beurs voor ons, omdat wij ons dus ook richten op de tuincentra. Helaas is deze beurs gecanceld, maar we zien uit naar de nieuwe editie volgend jaar'', besluit Daisy.

Meer informatie:
Goods by Goedegebuure
sales@goods-by.nl
www.goods-by.nl