Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Keukens-spuiten.nl genomineerd voor Rabobank-award

“Spuiten bestaande keukens is enorme trend”

“Het spuiten van keukens is steeds bekender aan het worden in Nederland en België. We merkten al voor de coronacrisis dat het aantal aanvragen sterk groeiend was. Dit is de afgelopen maanden alleen maar toegenomen. Het spuiten van de keuken is een goedkoop en duurzaam alternatief voor de aanschaf van een nieuwe keuken en dit spreekt de klant vaak wel aan”, start Michael Heskens van Keukens-spuiten.nl.

Er zijn allerlei situaties te benoemen waarom iemand er voor kiest om de keuken te laten spuiten. Zoals bijvoorbeeld loslatende folie, de keuken is verkleurd, de keuken in een nieuw aangekochte woning is niet de gewenste kleur of de inrichting gaat veranderen in de bestaande woning. Het spuiten van de keuken is dan een goede optie. Door de keuken te behouden is het duurzaam en uiteindelijk ook goedkoper voor de klant.

Keukens-spuiten.nl was vroeger een meubel- en interieurspuiterij, maar heeft nu sinds vijf jaar een volledige focus op het spuiten van keukens. “Mijn vader is 30 jaar geleden gestart met een spuiterij waar ik 12 jaar geleden bij kwam werken. Het is een echt familiebedrijf, want ook mijn moeder, tweelingbroer en vrouw werken in het bedrijf. Onze hoofdvestiging zit in Roosendaal en in het afgelopen jaar zijn hier twee uitvoerende vestigingen in Vianen en Eindhoven bijgekomen. We hopen op deze manier wat dichter bij de klant te staan. De verwachting is om dit jaar ruim 700 keukens te spuiten.”

De groei van Keukens-spuiten.nl is ook andere bedrijven opgevallen. Zo ook het bedrijf Starttogrow, welke jaarlijks de Rabobank Starttogrow awards organiseert. Keukens-spuiten.nl is genomineerd voor de categorie ‘grow award’. Deze prijs zal worden gewonnen door de beste ondernemer die in kwaliteit en kwantiteit gegroeid is/wil groeien met aandacht voor innovatie en duurzaamheid en met visie op toekomstige groei.

“Het was een aangename verrassing dat we gebeld werden met het nieuws dat we zijn genomineerd. Het is toch een vorm van waardering dat je op deze manier opgemerkt wordt. Het is de bedoeling om gecontroleerd te groeien. Al zijn we al een paar keer van ons groeiplan afgeweken, omdat de wachttijden voor de klant echt te lang werden. Gelukkig doen we dit met een enthousiast en gemotiveerd team en is het tot nu toe elke keer weer gelukt om te schakelen.”

Er is ook een publieksprijs te winnen onder de genomineerde van alle categorieën samen. Er kan tot 11 juni worden gestemd via de website van Keukens-spuiten.nl zelf. “Het zou natuurlijk geweldig zijn om een award te winnen, maar deze nominatie is al super. Mocht iemand zijn stem uitbrengen op ons dan zijn we in ieder geval heel dankbaar”.

Voor meer informatie:
Michael Heskens
Keukens-spuiten.nl
0657096190
Roosendaal 
info@keukens-spuiten.nl 
www.keukens-spuiten.nl