Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Detremmerie verwerkt aanvragen tot op de millimeter nauwkeurig

Sanitairfabrikant Detremmerie weet de marmerlook door te trekken tot in de badkamer. Naast de kleine opstellingen, kunnen de marmeren wastafelbladen voor de badkamer op maat bestelt worden in acht kleuren kleuren. Dit zowel vrij hangend op 10 cm of 2 cm dik om op het meubel te plaatsen. "Voor architecten is het goed om te weten dat deze op de millimeter nauwkeurig worden gemaakt."



"Onze marmeren wastafels zijn behandeld en vlekvrij. Zo heb je ook een ultiem gebruiksgenot. Wil je een wastafel uit keramisch marmer, net zoals de tegel: ook dat kan met onze Architect collectie; op maat met dezelfde rechthoekige als aflopende wastafel als in marmer in de twee diktes."

"De keramische waskommen kunnen tegenwoordig flinterdun bestelt worden in vier matte kleuren. Gaande van een glooiende ondiepe wastafel tot een diepe ronde wastafel. De meubelen kunnen we in verstek in dezelfde kleur in onze No Limit Deluxe bijleveren.



No Limit Deluxe collectie is leverbaar in 210 Ral kleuren. 
Ook de No Limit Round en de gelakte open rekken in de No Limit kunnen voortaan ook in alle Ral kleuren. Klanten kunnen deze kleuren en opstellingen zien in de configurator

Meer informatie:
Detremmerie 
www.detremmerie.be

Publicatiedatum: