Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuwe collectie hanglampen van Dew Drops

BOMMA presenteert de nieuwe collectie hanglampen Dew Drops. De intiem bekende, maar nog steeds charmante vorm van dauwdruppels inspireerde deze collectie met haar precieze details.Boris Klimek, ontwerper van de collectie legt uit: "De Dew Drops Collection werd gecreëerd om de vluchtige schoonheid van ochtenddauw, die zich vastklampt aan grassprietjes, te vangen. We zijn erin geslaagd om die magie om te zetten naar het materialiseren van het schijnbaar immateriële met lichtheid en gratie. De delicate druppels op het oppervlak van de draagriemen hangen in de ruimte als parels aan een halsketting. De draagriem is een even essentieel onderdeel van de verlichting als de glazen druppels. Ze sluiten harmonieus op elkaar aan en dragen in gelijke mate bij aan het totaalbeeld van de verlichting."

Deze kristallen objecten, verlicht door een interne lichtbron, bieden een uitzonderlijke esthetische ervaring en zijn met een vleugje iriserende schittering stevig bevestigd aan handgenaaide banden van een innovatief veganistisch materiaal of hoogwaardig leder. De BOMMA Dew Drops Collection zal u verrassen met zijn zeer variabele installatiemogelijkheden en opties om unieke composities in de ruimte te creëren. Het resultaat is altijd een aparte en artistieke installatie, het middelpunt dat schittert vanuit elke hoek van een interieur.

Václav Mlynář, creatief directeur van BOMMA, voegt hieraan toe: "Vanaf het begin is het kenmerkend voor BOMMA glasfabrieken om verlichting te creëren die een evenwicht biedt tussen functionele armaturen en kunstobjecten die interieurs zowel sfeer als onderscheid geven. De Dew Drops Collection volgt dit principe met perfectie. Verschillende opties om individuele lampen te combineren door kruisen en buigen voegt aangepaste mogelijkheden toe aan zijn artistieke intentie."

Bron: archiproducts.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven