Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

1000 Petits Bijoux die elkaar als hemellichamen in hun banen lijken te achtervolgen

Maatwerk wordt steeds belangrijker voor merken die zich willen onderscheiden in de designwereld. Het gaat niet alleen om het aanpassen van een meubelstuk of een accessoire aan stijl en ruimtebehoeften. Het is een creatief middel dat resulteert in unieke designelementen. Catellani & Smith levert al vele jaren op maat gemaakte modellen op basis van haar standaardlampen.



De Petits Bijoux lamp is daar een perfect voorbeeld van. De kleine en grote messing ringen die de lichtstructuur vormen van haar standaardmodellen - 56 en 26, van respectievelijk 120 en 75 cm - kunnen worden samengevoegd om een nieuwe, unieke versie te creƫren. Zo kan de Petits Bijoux bijvoorbeeld een prachtige halve bol worden die wordt vastgehouden door dunne blauwe stoffen kabels die de messing ringen met elkaar verbinden in een volgorde van de kleinste naar de grootste. Of het kan een "dubbele bol" worden waarin deze lichtgevende "bollen" met elkaar verbonden zijn tot een spectaculair kunstwerk dat in de ruimte hangt. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, dankzij een paar eenvoudig te monteren elementen waarmee u aan elk idee vorm kunt geven.

Ongeacht de nieuwe configuratie is Petits Bijoux verrijkt met speciale transparante covers die elkaar als hemellichamen in hun banen lijken te achtervolgen. Bovendien zorgen de LED-lampjes, afgedekt door afdekplaatjes met messing clips, voor een hoogwaardige helderheid.

Meer informatie:
Cavalleri Comunicazione Sas
via G. Ventura, 5
20134 Milano
+39 02 264 165 07
info@cavalleri.com
www.cavalleri.com

Publicatiedatum: