Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Filotto is aanwinst voor de Nederlandse markt"

"De huidige trend in verlichting wordt compleet overboord gegooid door Filotto", vertelt de enthousiaste Martijn Torenstra die Filotto als nieuw merk in zijn portefeuille heeft. "De Italiaanse fabrikant uit Pisa gaat juist voor mooie, ietwat matte kleuren die goed in diverse interieurs passen. Dit combineren ze met veelzijdige en speelse toepassingen."



De lampen hebben een magneet in de voet waardoor ze behalve op de tafel en wandplaat overal te plaatsen zijn. Filotto heeft de techniek om bulbs van lak te voorzien goed onder de knie gekregen (dat is niet eenvoudig!) waardoor je een cartoonesk effect krijgt. "Toen ik de eerste afbeeldingen zag moest ik er wel even aan wennen maar nadat ik een sample ontving werd ik meegetrokken in de sfeer die de lampen oproepen. Na contact met Jeske, een vriendin, oprichter van verlichtingsplatform You bring Light in en styliste waren we het er beiden over eens. Filotto is een aanwinst voor de Nederlandse markt."



"Met het wegvallen van beperkingen komen mensen weer naar de winkels, en die willen iets nieuws, iets fris dat ze minder aan de afgelopen tijd van lockdowns en quarantaine doet denken. En wat is er dan beter dan een nieuwe frisse toevoeging aan je dagelijkse omgeving."

Het Italiaanse merk Filotto wordt verdeeld via het agentschap van Martijn Torenstra, 40Lux.

Meer informatie:
40LUX Lighting agency
0031-6-22 477 097
info@40lux.nl  
www.40lux.nl