Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Elica afzuigkappen en afzuigkappen winnen internationale prijzen

Reeds bekroond met de Compasso D'Oro ADI in 2018 voor de NikolaTesla One kookplaat met geïntegreerde afzuiging, een perfecte synthese van design en technologie, heeft Elica tussen 2020 en 2021 andere internationale prijzen gewonnen.Drie vlaggenschipproducten, ontworpen door Fabrizio Crisà, vallen op tussen de beste innovaties op het gebied van hedendaags interieurdesign: de nieuwe NikolaTesla Fit kookplaat met geïntegreerde afzuiging - een concentratie van technologie in slechts 60 cm, ontworpen om in de kleinste hedendaagse ruimtes te passen - en de twee revolutionaire afzuigkappen, Rules en SuperPlat.

"Zeker, het succes van een industrieel product wordt bepaald door de markt, door de verkoop en door zijn vermogen om door te dringen in het dagelijkse leven van de consument. Onderscheidingen zijn een teken van opluchting, een zegel en een bewijs dat het werk dat is verricht goed is" - aldus Fabrizio Crisà, ontwerper van de bekroonde modellen en Global Design Director van Elica - "De wetenschap dat deskundigen en gekwalificeerde jury's uit duizenden jouw product kiezen als een product dat het waard is om te worden opgemerkt en dat een prijs voor design en innovatie verdient, stelt gerust en neemt veel van de twijfels weg die men heeft wanneer men iets nieuws ontwerpt.

Er zijn nu meer dan 130 internationale prijzen gewonnen door de producten die ik in de loop van een decennium heb ontworpen en dit is veelzeggend en geeft mij vertrouwen. Naar analogie is het één ding om snel te zijn, heel snel, maar om de Olympische Spelen te winnen; snelheid wordt een zekerheid.

Iconic Design Awards - Innovative Interior, een internationale wedstrijd die een netwerk creëert tussen architecten en ontwerpers en de meubel- en interieurindustrie, kent in 2021 de overwinning toe aan de Rules afzuigkap en aan de NikolaTesla Fit afzuigkookplaat die zelfs de kwalificatie van Best of the Best heeft gewonnen.

De Rules afzuigkap heeft ook twee andere prijzen gewonnen, Gold Winner in de categorie Home Interior Products - Household Appliances en Silver Winner in de categorie Home Interior Products - Kitchen Appliances, op de IDA Awards 2020, een internationale erkenning ontworpen om talent in de architectuur, interieurs, grafische en design sectoren te belonen.

Tevredenheid voor dit product komt ook van het Italiaanse front, met het winnen van de Archiproducts Design Award 2020.

Rules heeft evenveel prijzen gewonnen als het veel functies heeft: totale integratie dankzij de verstelbare diepte van 21 cm tot 36 cm, voor een perfecte uitlijning met de bovenkasten of maximale veelzijdigheid in geval van zelfstandige installatie; maatwerk dankzij de Naked-versie, ontworpen om het frontpaneel in dezelfde afwerking te hebben als de bovenkasten.

Zilveren winnaar bij de IDA Awards 2020 (steeds in de categorie Home Interior Products - Keukenapparatuur) ook voor SuperPlat, een echte inrichtingsoplossing ontworpen om zich te integreren in de stijl van hedendaagse woningen.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven