Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Adfoled introduceert STATIX, kaarsen zonder vuur

Eén van de oprichters van Adfoled International BV ontdekte bij een bezoek rond de kerstdagen aan zijn ouders in een verzorgingshuis, dat zij geen kaarsen hadden aangestoken. Op zijn vraag waarom ze dat niet hadden gedaan, antwoordden zij dat brandende kaarsen in verzorgingshuizen niet zijn toegestaan. Dat was voor hem de aanleiding om na te denken over een goede oplossing voor dit probleem.

Uiteindelijk ontwikkelde hij STATIX, de kaars zonder vuur. Dat is in korte tijd uitgebreid met vele mooie en leuke designs in verschillende formaten. Stuk voor stuk sfeerbrengers, in elk interieur en alle zonder brandgevaar.

 
De eerste introductie op de kerstmarkt vond plaats in januari 2018 op de ChristmasWorld in Frankfurt. Daar bleek STATIX een enorm succes en werden de zeven eerste designs aan bedrijven 17 landen verkocht.
Inmiddels wordt STATIX verkocht in de gehele wereld, van Australië en Nieuw Zeeland tot de USA, van Groot Brittannië tot Italië.

Ieder product is voorzien van een 5-uurs timer en is het assortiment flink uitgebreid. Ook worden nu designs buiten de kerst verkocht, zoals herfst, voorjaar en Haloween.
Er zijn vergevorderde plannen om STATIX ook in (kerst)kaarten aan te bieden.

STATIX blijkt een product met veel mogelijkheden in vele markten.

Met STATIX kun je sfeer en gezelligheid kunnen brengen waar dat normaal gesproken niet kan.

STATIX is:
· aan te brengen op alle gladde oppervlakken, zoals glas, glad geschilderd hout en kunststof.
· aan beide zijden zichtbaar. Op glas dus ook aan de buitenkant te bewonderen.
· vele malen opnieuw te gebruiken. De folie bevat geen lijm, maar hecht aan het oppervlak door middel van minuscule zuignapjes door nanotechnologie. Wanneer de hechtlaag vuil wordt is deze zijde met schoon water te reinigen. Na droging hecht de folie weer prima!
· voorzien van een overal verkrijgbare en voordelige knoopcelbatterij: CR2032. De levensduur van deze batterij wordt bepaald door de kwaliteit van de batterij, echter de meegeleverde batterij gaat ongeveer 70 uur mee bij een product met één LED.

Voor meer informatie:
Adfoled International B.V.
Ampèrestraat 1-3
8091XX Wezep
038-2000398
www.adfoled-int.com
info@adfoled-int.com